Posetite Bangladeš - Zemlju o Kojoj Se Priča 2

autor:  Mahbubur Rahman
prevod: Miki O Brad

Bangladeš ima tri sezone koje su  nepromenljive a to su:
- Monsunska (vlažna) sezona od kraja Maja do početka Oktobra.
- Hladna sezona od sredine Oktobra do kraja Februara
- Topla sezona od Marta do sredine Maja meseca
Vreme između Oktobra i Ferbruara je najbolje za dolazak.Nebo je plavo i dani su sunčani i vreme je bez padavina .Temperature su dnevnom periodu 24 C dok u Aprilu temperatura poraste i do 40 C.








Vaš način ishrane kao i sva vaša jela su vam dostupna u svim hotelima kao i u svim većim restoranima u gradovima.Ne propuštajte proliku da probate i naše specijalitete koji su odlično spremljeni i ukusni.
probajte naša jela začinjena karijem i ostalim ukusnim začinima  kao što su :Korma,Rezala,Bhoona i Mashala Gosht.Piletina u raznim varijacijama je takođe vrlo ukusna zatim jagnjetina kakvu sigurno još niste probali, govedina kao i morska hrana koja obiluje rakovima i školjkama koje su vrlo ukusne.Piletina Afgani,piletina Baghdadi,piletina Cashmiri,piletina Tikka,boti kebab,shutli kebabi kao i rezne vrste ukusne ribe koju bi trebali da probate.




U globalnom smislu Bangladeš je veoma jeftina destinacija.Sa bilo koji budžetom da raspolažete budite sigurni da ćete dobiti više za vaš novac nego bilo gde na planeti.











Коментари

Популарни постови са овог блога

POGLED SA VIDIKOVCA - STAVROS

INFORMACIJE KOJE SU VAM POTREBNE ZA KUPOVINU U STAVROSU

PLAŽA VARLJIVO LETO 68