INFORMACIJE KOJE SU VAM POTREBNE ZA KUPOVINU U STAVROSU

Pijačni dan u Stavrosu je četvrtak i tada se u blizini crkve sv.Petke nalazi i pijaca .Tada su poslovični Grci spremni i za cenkanje kao i u ostalom i u svim buticima po mestu ali tamo u manjoj meri na male količine.Što se tiče komunikacije Srpski je sasvim dovoljan.Ko od prodavaca ne zna srpski zna engleski, ako samo zna grčki zvaće nekog ko zna jedan od ta dva jezika i završe posao.



Četvrtkom i lokalni market ZOI spušta cene zbog pijace tako da nije loše proveriti cene na oba mesta.Ta akcija traje do 14 časova tog dana.
 Najbliži market od strane široke peščane plaže i svima onima koji tamo letuju je SUPER MARKET koji se nalazi na udaljenosti od oko 1,2 km od Beles plaže.
                                                 

Od šetališta levo postoje mnogobrojne ulice koje vas vode blago uzbrdo i u jednoj od njih naći će te i još jedan super market kao i 
"mali" ZOI 


Na kraju šetališta skrenete desno prema moru.Tamo vam se nalaze 
još dva marketa .


jedan je ZOI u kom imate širok izbor proizvoda


Sledeći je MARINOPULOS koji se nalazi blizu njega u susednoj ulici sa pristojnim izborom robe i cena i član je evropskog lanca 
Carefour.


U ulici u kojoj se nalazi MARINOPULOS se takođe nalazi i benzinska pumpa kao i NBG banka.


Ta ulica je zaista puna vila za izdavanje i ostalim sadržajima kao što su kafići, pekare, piljarnice, butici i sa cenama za nijansu nižim nego na šetalištu.










Коментари

Популарни постови са овог блога

POGLED SA VIDIKOVCA - STAVROS

PLAŽA VARLJIVO LETO 68