STAVROS-VODIČ ZA SLABOVIDE




Pre svakog kretanja na letovanje se obavezno informišete o mogućim destinacijama,raspitate se kod prijatelja,razmenite iskustva sa njima.Najpovoljnije vreme za odluku je za vreme sajma turizma.Tog dana se naoružate strpljenjem i krenete u lov na aranžmane i povoljne cene sa sajamskim popustima.
Potrošite tamo nekoliko sati i krenete u stan sa velikom kesom punom ponuda i nadate se najboljem.Letovanjem kao u bajci ali kako će te svi ubrzo shvatiti to postoji samo u bajci koju nam je grupni ispričala agencija LUI Travel u više navrata po dinamici kako se plaćaju rate.
Posle obimnog pregleda izabran je Stavros.Grad u Solunskoj regiji - severna Grčka.Grad  sa plažama koje su označene plavom zastavicom EU.Odlična klima.Mnogobrojni parkovi platana.Peskovita plaža.Ležaljke i suncobrani.


Tako predstavljeno je idealno za svakog turistu koji želi miran odmor od posla i gradske vreve.Predstavljanje vile Beles je takođe bilo zanimljivo.Na 30 metara od plaže,renovirano ove godine ali bez slika koje bi to i pokazale.Ubeđivani smo da je tamo sve  namešteno i lepo i da je nemoguće da neko od nas bude nezadovoljan smeštajem.
                                                     


Коментари

Популарни постови са овог блога

POGLED SA VIDIKOVCA - STAVROS

INFORMACIJE KOJE SU VAM POTREBNE ZA KUPOVINU U STAVROSU

PLAŽA VARLJIVO LETO 68